Aanleg tuinen

Het begint met een tuinplan

Heeft u zelf wel ideeën, maar weet u niet hoe een tuinplan moet worden gemaakt? Dan kan Anton u helpen. U begint allereerst met het bedenken van het budget dat u wilt uitgeven. Dan maken wij een afspraak om uw ideeën op papier te zetten, zodat ik daar een tekening van kan gaan maken.

Op basis van het ontwerp en materialen, wordt er al een inschatting gemaakt over de eventuele kosten. Ook is het mogelijk, om een globale schatting te maken van de kosten en te werken op ‘nacalculatie’. Wanneer de klus dan klaar is, betaalt u voor alle tijd die het daadwerkelijk heeft gekost en alle gebruikte materialen.

Plattegrond

Bestrating

Budget

Bel Anton

06-54 27 72 80
van ma-zat van 9-20.00 uur

Of stuur Anton een email:

Hij geeft binnen 1 werkdag antwoord!

  Bestrating

  Van het ophogen en herstellen van bestaande bestrating tot het aanleggen van nieuwe bestrating, Anton weet raad. Netjes, geheel volgens afspraak en natuurlijk professioneel. Zodat u er jaren van kunt genieten.

  Modern

  Klassiek

  Romantisch

  Beplanting

  Heeft u een tuin die aan vernieuwing toe is? Dan is een nieuw plantenplan misschien de oplossing. Samen met Anton bepaalt u welke planten, bomen en struiken moeten blijven en welke kunnen worden vervangen. Anton maakt een mooi plan binnen uw budget en zet alles er ook, indien gewenst, voor u in.

  Plantenplan

  Inkopen

  Beplanten

  Testimonials

  Wat de klanten over Anton zeggen:

  Dank zij de goede en snelle service van ARTuinen met daarnaast primavakwerk, kunnen wij genieten van een prachtige tuin.

  Jos en Gerry

  ARTuinen. De naam zegt het al. Hovenierswerk is een kunst, wat zeker aan ARTuinen is toevertrouwd. Top!

  Freek en Florentine

  Schrijf u in voor de brief van Anton

  Dan vertelt hij u ieder seizoen wat u in de tuin kunt doen.

   (Anton belooft u alleen zijn brief te sturen en uw data met niemand anders te delen)